Over ons

Bij dotNET Lab vormen onze mensen het hart van onze expertise, met een bijzondere nadruk op kwaliteit. Ons team van specialisten is niet alleen technisch hooggekwalificeerd, maar wordt ook constant getraind in twee cruciale dimensies: empathie en vakmanschap. Dit stelt hen in staat om zich diepgaand in te leven in de behoeften van de klant en tegelijkertijd technologisch geavanceerde, veilige oplossingen te bieden.

Onze experts blinken uit in het spreken van de taal van technologie – van Teams tot PowerApps, Azure, .NET, Angular en meer. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze focus op menselijk begrip. Dit betekent dat we niet alleen Microsoft en development-specialisten zijn, maar ook partners die uw bedrijfsuitdagingen echt begrijpen. Ons team is misschien wel eens geeky, maar altijd scherp en toegewijd aan stabiliteit, terwijl we innovatief denken om uw bedrijf drie stappen voor te blijven. De vraag hoe we bedrijven beter kunnen ondersteunen met veilige, kwalitatieve oplossingen houdt ons ’s nachts wakker – dat is de passie die ons drijft.

Geschiedenis

2000 / Bitconsult

Oprichting BIT IT Consultancy (Bitconsult vanaf 2013)

2011 / dotNET academy

Oprichting dotNET academy

2016 / IT4IT Services

Oprichting IT4IT Services

2020 / dotNET lab

Oprichting dotNET lab

2024 / Cybersecurity

Oprichting Cybersecurity unit

Waarden

Persoonlijke groei​

Empatisch Vakmanschap

Ownership

Integriteit

Improving by moving quality people security

Vanuit onze kantoren in Westerlo en Belsele begeleiden we ondernemingen bij het implementeren van een waterdichte IT-architectuur, leiden we Microsoft experts op.
Onze focus? Technische oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologieën optimaal implementeren voor onze klanten.