Try & Hire

IT-vacatures tot 65% sneller ingevuld!

Uw bron voor toptalent

Bij dotNET lab begrijpen we de cruciale rol die toptalent speelt in het succes van uw onderneming. Ons unieke Try & Hire-programma is ontworpen om niet alleen talent te vinden maar ook te ontwikkelen en te integreren binnen uw organisatie.

Samenwerking met opleidingsinstellingen

Partnerships met onderwijsinstellingen:
Onze nauwe samenwerking met vooraanstaande onderwijsinstellingen in Vlaanderen stelt ons in staat om de meest veelbelovende talenten te identificeren. We selecteren individuen die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook de potentie hebben om te groeien en te excelleren binnen uw organisatie.

Ontwikkeling en coaching

Meer dan werving:
Onze benadering gaat verder dan het traditionele recruitmentproces. Wij richten ons op de holistische ontwikkeling van nieuwe medewerkers, waarbij we hen opleiden en coachen in lijn met onze kernwaarde “empathisch vakmanschap”. Dit betekent een focus op zowel technische vaardigheden als interpersoonlijke groei.

Groeiplan voor Elke Medewerker: Elk nieuw talent dat via ons Try & Hire-programma binnenkomt, krijgt een persoonlijk groeiplan. Dit plan is ontworpen om de voortgang en ontwikkeling van de medewerker te volgen en te ondersteunen, met duidelijk gedefinieerde doelen en mijlpalen. Dit zorgt ervoor dat elke medewerker zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Afgestemde opleidingsprogramma's

Samenwerking met klanten:
In overleg met u, onze klant, ontwikkelen we een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Dit programma vormt de ruggengraat van de trainingen die uw toekomstige medewerkers zullen volgen, waarbij de nadruk ligt op de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn binnen uw bedrijf.

Implementatie en Monitoring: Ons team zorgt voor de implementatie van het opleidingsprogramma, waarbij we hoogwaardige training en continue coaching bieden. We monitoren de vooruitgang en sturen bij waar nodig, om ervoor te zorgen dat de nieuwe medewerkers volledig voorbereid zijn om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw team.

Het eindresultaat

Gemotiveerde medewerkers op uw payroll:
Het resultaat van ons Try & Hire-programma zijn jonge, uitermate gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers, klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan uw organisatie. Met dotNET lab haalt u niet alleen vaardigheden in huis, maar ook een frisse blik en een nieuwe dynamiek die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Met onze unieke aanpak en toewijding aan kwaliteit, is dotNET lab de ideale partner om uw team te versterken met het talent van morgen.

Philip Van Den Heuvel
IT Manager, Protime