Cloud Infrastructuur

De cloud is de ideale manier om de ambities van uw organisatie waar te maken. Microsoft Azure Cloud biedt een stevig fundament om de groei van organisaties te ondersteunen. Bij dotNET lab beginnen we met het ontwerpen van een plan dat de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming waarborgt.

Onze werkwijze omvat volgende stappen.

Grondige analyse:

We voeren bij aanvang van een opdracht eerst een grondige analyse uit van uw software en IT infrastructuur en brengen uw (nieuwe) behoeften in kaart.

Met die informatie gaan we aan de slag om een optimale configuratie samen te stellen en te implementeren. U krijgt van ons niet alleen te horen wat er moet gebeuren, maar ook waarom het moet gebeuren.

Planning:
Om de overlast tijdens de overschakeling tot een minimum te beperken, schatten we vooraf de mogelijke complicaties nauwkeurig in. We zoeken een geschikt tijdstip en maken een gedetailleerde planning van de hele operatie.

Beheer, onderhoud en beveiliging:
Onze geïnstalleerde IT-netwerken zijn eenvoudig te beheren, goed beveiligd en flexibel aan te passen aan de groei van uw bedrijf. We laten u niet aan uw lot over na de installatie; onze dienst na verkoop zorgen ervoor dat uw netwerk optimaal blijft functioneren.