Microsoft Training

Bij dotNET academy en dotNET lab bieden we een scala aan technische opleidingen rond Microsoft Technologieën, met een bijzondere focus op technische development en security topics, inclusief Awareness trainingen. Onze cursussen worden verzorgd door trainers die allen actief zijn in het werkveld. Hierdoor kunnen we een zeer praktijkgerichte benadering garanderen, waarbij de nieuwste ontwikkelingen en best practices direct in de trainingen worden geïntegreerd.

Naast onze trainingen bieden we ook audits aan, variërend van security audits tot software architecturale en technische development audits. Deze audits dienen niet alleen als controle-instrument, maar ook als extern klankbord voor expertise. Onze experts staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen en te adviseren op het gebied van Microsoft Technologieën en gerelateerde vraagstukken.

Voor onze audits en trainingen kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille, waardoor u een deel van de kosten kan terugkrijgen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren tegen een betaalbaar tarief, zodat uw bedrijf optimaal kan profiteren van onze expertise.

Onze doelgroep bestaat uit bedrijven die behoefte hebben aan externe expertise of die specifieke technische Microsoft opleidingen nodig hebben om hun personeel bij te scholen. Bij dotNET academy en dotNET lab streven we ernaar om uw bedrijf te helpen groeien en bloeien in het steeds veranderende landschap van Microsoft Technologieën.