Cybersecurity bedrijfscontinuïteit

Onze toewijding aan bedrijfscontinuïteit

Bij dotNET lab Cybersecurity is bedrijfscontinuïteit niet zomaar een term, het is een essentieel doel van onze cybersecurity-diensten. We gebruiken een pragmatisch, iteratief proces, gebaseerd op het CIS-framework, om uw organisatie te beveiligen tegen hedendaagse cyberbedreigingen. Dit framework is ontwikkeld door toonaangevende cybersecurity experts en biedt een heldere en objectieve meting van uw cybersecurityniveau.

Een doelgerichte aanpak

Elk kwartaal voeren we een CIS-audit uit die resulteert in een cybersecurity maturiteitsscore. Deze score helpt ons de prioriteiten juist te stellen en te focussen op de meest kritische verbeterpunten die de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie kunnen verhogen. Door dit gestructureerde proces verbeteren we niet alleen uw cybersecurity maar zorgen we ook voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Continue verbetercycli voor maximale veiligheid

Onze verbetertrajecten bestaan uit cycli die elk kwartaal plaatsvinden, waarbij we na elke audit een specifiek verbeterplan opstellen en implementeren. Dit zorgt voor continue verbetering en helpt bij het beheersen van de risico’s zonder uw dagelijkse operaties te onderbreken. Met mogelijkheden voor subsidies via de KMO-portefeuille maken we top-level cybersecurity toegankelijk voor alle soorten bedrijven.

Van maturiteit naar certificatie

Voor organisaties die streven naar hogere maturiteitsscores en certificeringen zoals ISO 27001 en NIS2, biedt ons traject een solide basis. Met scores van 6+ bereiden we uw organisatie voor op de certificatie die uw reputatie versterkt en uw cybersecurity strategie valideert tegen internationale normen.

Start uw cybersecurity traject met ons

Begin met een CIS-audit om uw huidige cybersecuritystatus te beoordelen en ontvang een gedetailleerd verbeterplan. Neem vandaag nog contact op met ons team om te bespreken hoe wij uw bedrijfscontinuïteit kunnen waarborgen met onze bewezen cybersecurity-aanpak.Begin met een CIS-audit om uw huidige cybersecuritystatus te beoordelen en ontvang een gedetailleerd verbeterplan. Neem vandaag nog contact op met ons team om te bespreken hoe wij uw bedrijfscontinuïteit kunnen waarborgen met onze bewezen cybersecurity-aanpak.