Cybersecurity

Verbeter uw cybersecurity met ons CIS-gebaseerde audittraject

Bij dotNET lab Cybersecurity begrijpen we de uitdagingen van organisaties met een omzet tussen 1 en 100 miljoen euro. Daarom hebben onze security-experts een doeltreffend plan ontwikkeld om uw cybersecurity-maatregelen robuust en efficiënt te implementeren.

Elk kwartaal: cybersecurity audits en implementaties

We starten elk kwartaal met een grondige audit om uw huidige cybersecurity-status vast te stellen. Op basis van deze analyse implementeren wij verbeteringen die direct bijdragen aan het verhogen van uw maturiteitsscore. Dit continu verbetertraject zorgt voor meetbare vooruitgang en helpt u om uw investeringen in cybersecurity beheersbaar te houden.

Bedrijfscontinuïteit door cybersecurity verbeteringen

Onze aanpak is helder en transparant, ontworpen om snel en doeltreffend uw cybersecurity te versterken. Door gebruik te maken van de KMO Portefeuille kortingen, zorgen we voor een optimale inzet van uw budget, met als hoofddoel het continu veiligstellen van uw bedrijfsvoering. Deze strategie helpt u om kritieke bedrijfsprocessen te beschermen en ondersteunt de stabiliteit en veerkracht van uw organisatie.

Betrouwbare maturiteitsscores op basis van CIS

Elke audit resulteert in een objectieve maturiteitsscore, conform het internationaal erkende CIS-framework. Deze score is niet alleen een betrouwbare indicator van uw huidige cybersecurity-niveau, maar dient ook als krachtig communicatiemiddel naar externe partijen over de cybersecurity-status van uw organisatie.

Toekomstgerichte compliance en certificering

Ons traject bereidt u voor op certificeringen zoals NIS2 en ISO27001. Vanaf een bepaalde maturiteitsscore, begeleiden wij u met vertrouwen door het certificatietraject, waardoor u uw bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau tilt.

Kies voor dotNET lab cybersecurity

Zet de eerste stap naar verbeterde cybersecurity en waarborg de continuïteit van uw bedrijf. Neem contact op met ons team voor een inleidende audit en ontdek hoe wij de beveiliging van uw organisatie systematisch kunnen versterken.